HTML

Címkék

árvíz (1) barátok (1) bauhaus (1) bérmunka (1) bkv (1) budapest (5) columbus (1) discovery (1) duna (3) életem (1) érme (1) europa (1) f1 (1) film (1) formula1 (1) fotó (7) füzet (1) gellért (2) harmony (1) hegy (2) híd (2) hold (2) horizons (1) írás (1) jégember (1) jupiter (1) kilövés (1) kimi (1) kiro (1) könyv (1) lágymányosi (1) modul (1) munka (1) német (1) new (1) palnetárium (1) pénz (2) raikkonen (1) rakpart (2) rendező (1) saját (2) sajtótájékoztató (1) sorsvonalak (1) start (1) sts 120 (1) szabadságszobor (1) talicska (1) tetőzés (1) tili toli (1) történet (2) űr (2) űrrepülés (1) vb (1) világbajnok (1) víz (2) vízállás (1) Címkefelhő

Szinte mindent tőlem

Kell egy hely, ahol kiirhatom magamból a bennem lévő dolgot:) Ez az általános dolgok helye. Van egy másik oldal is, ahol pedig rövid írásaimat olvashatod: http://fgregor-rovidek.blog.hu

Friss topikok

  • okosss: Szia! Miért nem tudom megnézni a képeket?:((((((( (2009.03.07. 11:16) Gellért-hegyen
  • f_GreGor: Hallani hallottam, de a fejlemények szerint Hamilton se örülne így a VB címnek. Másrészt a szabály... (2007.10.23. 09:03) A nevető harmadik
  • mucurca: :) Nagyon jó! (2007.09.13. 15:30) Vízállás jelentés

Linkblog

Sorsvonalak

2007.09.16. 19:00 f_GreGor

Sorsvonalak

Ezzel a címmel rendez filmet Hatvani Balázs. Igen neves színészekkel: Dörner György, Kerekes József, Viczián Ottó, Rudolf Péter, Berzsenyi Zoltán, Bárd Noémi Polli, Szina Kinga, Papp Orsolya valamint Szakácsi Sándor.


 

 

 

 

 

 

 

 

(Kiss Levente, Hatvani Balázs, Dörner György, Kerekes József, Bárd Noémi Polli, Szina Kinga)

 A sajtótájékoztató a Planetáriumban volt. Több cikk is megjelent erről. Én más szemszögből ismertem meg előbb a helyzetet.

Úgy nagyából az év elején felhívott a producer és találkozót kért tőlem. A megbeszélt találkozóra a rendezővel érkezett. A tárgyalás témája a produkció informatikai támogatása. Hosszas huza-vona után megállapodtunk a támogatás mértékeiben.

Valóságban egyszerűbb a dolog:) Kiss Levente producer a volt osztálytársam. Nem csak osztálytárs, hanem egy jó barát is. Természetesen segítettem, amennyire tőlem telett. Levente elképzelései mindig is megleptek. Nem feltétlenül értünk mindenben egyet, de ez nem kötelező:) Adok a véleményére, mert másképpen látja a világot, mint én.

Nem vázolták fel, hogy milyen filmet is készítenek, meghagytak engem a saját is képzeletemben. Küldtek egy-pár képet a készülő dolgokról. Láttam előzetest is a filmből, de nem azt amit a Planetáriumban levetítettek:)

Nem kis gépparkot kell fent tartani, hogy ők dolgozni tudjanak. A film nagyrésze digitálási világból van felépítve. Állításuk szerint 80%-ka a filmnek. :) Elnézve egy-két kép kockát, amit kicseréltek van vele munkájuk.

Effekt előttEffekt után

A képek a planatáriumi vetités során készültek, a kép alatt látható csíkok nem a film kocka szerves része,hanem a Planetárium kupolájának kövezet.

Más dolgokért is érdemes volt ellátogatni:)

Kezdjük a papírzacskóval:

 Ennek a tartalma meglepett: dosszié, egér, csoki, nyaklánc. A dossziéban két dolog: a sajtóanyag és a Logitech vadiúj egeréről, MX Air.

 

 

 

 

 

 

 

Íme rendesen:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fotó film rendező sajtótájékoztató sorsvonalak palnetárium

A bejegyzés trackback címe:

https://fgregor.blog.hu/api/trackback/id/tr84167004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása